Ilmainen toimitus nyt kaikille tilauksille!

   Ilmainen toimitus kaikille tilauksille!    footballshirtsfans@gmail.com

Hanki 10% alennusta yli 70€, Kuponkikoodi: FOOTBALL

Tietosuojakäytäntö

Katsomme asiakkaidemme turvallisuutta ensiarvoisen tärkeänä, alla on selostus turvallisuuskäytännöstä, mutta jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Kaikki henkilökohtaiset tiedot, joista sinulle on ilmoitettu ja joista voit tunnistaa, tallennetaan turvallisesti ja luottamuksellisesti ja käsitellään oikeudenmukaisesti ja laillisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


Teemme asianmukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojaamasta henkilötietojesi luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä, mukaan lukien tietojen salakoodaus sovellettaviin alan standardeihin.


Sivustossasi käymällä voimme kerätä tietyt henkilökohtaiset tiedot, jotka ovat välttämättömiä tilin perustamiseen laskutuksen, tavaroiden toimittamisen ja kyselyiden yhteydessä. Pidämme vain tietojasi niin kauan kuin on tarpeen käsitellä tilausta, käsitellä kaikki tarvittavat palautukset, vastata kaikkiin valituksiin / palautteisiin tai tarjota sinulle tilaamasi tiedot.


Normaalisti meillä ei ole pääsyä taloudellisiin tietoihisi, jotka siirretään turvallisesti suoraan kortin käsittelyasiamiehillemme ja käsittelevät sen ohjeistamme.


Toimitamme tietosi sähköisesti kuriireihimme, jotka tarvitsevat tietosi toimittamaan tilauksesi.


Kun rekisteröit tietosi meille, sinulla on mahdollisuus tilata tulevia tarjouksia ja erikoistarjouksia. Voit irtisanoa tämän milloin tahansa sähköpostitse asiakaspalveluumme.


Kun toimitat tietosi meille, hyväksytte Internetiin liittyvät riskit, eikä meitä pidä vastuussa tietojen menetyksistä, ellemme ole rikkoneet velvollisuuttasi.


Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käytöstä tai tätä tietosuojakäytännöstä, voit lähettää meihin sähköpostia.