Ilmainen toimitus nyt kaikille tilauksille!

   Ilmainen toimitus kaikille tilauksille!    footballshirtsfans@gmail.com

Hanki 10% alennusta yli 70€, Kuponkikoodi: FOOTBALL

Ehdot ja Olosuhteet

1. Tuotekuvaus ja hinta


Teemme kaikkemme kuvaamaan ja kuvaamaan tuotteitamme niin tarkasti kuin mahdollista. Hanke voi kuitenkin muuttua hieman. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.


Teemme kaikkemme sen varmistamiseksi, että julkaisun aikana näkyvä hinta on oikea. Jos olet jo tilannut tuotteen ja löytänyt hinnoitteluvirheen, ilmoitamme sinulle sopivasta hinnasta ja tarjoamme vaihtoehdon kyseisellä hinnalla tai peruutamme tilauksen. Jos emme ole lähettäneet kohdetta sinulle, emme anna tuotteelle virheellistä hintaa. Jos päätät peruuttaa tilauksesi, annamme täyden hyvityksen mille tahansa meille maksamallemaksumme hyvityskäytännön mukaisesti.


2. Tuotteiden saatavuus


Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että pidämme aina täydellisen tuotevalikoiman ja ylläpidämme tarkkaa varastotasoa. Jos mahdollista, kun voimme vahvistaa odotetun toimituspäivän, voimme tarjota laitteita tilauksen tilaamiseksi. Nämä tuotteet on nimetty esikäsittelytavaksi tuotekuvauksessa.


3. Tilaus ja maksutapa


Sivustomme hyväksyy vain tilaukset Web-selaimille, jotka kommunikoivat Secure Sockets Layer -tekniikan avulla. Tämä tarkoittaa, että et voi vahingossa tilata salattua yhteyttä. Sivustomme salaa luotto- tai pankkikorttitietosi, jotta voit estää luvattoman käytön tai paljastamisen.


4. Maksaminen ja hyväksyminen


Jos ostat tuotteet verkkokaupassamme tai postitse luottokorttilausekkeita varten, sinun on annettava maksuvaltuutus tilauksen yhteydessä. Jos sinulla on ongelma kaiken tai osan tilauksessasi, yritämme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ennen tilauksen peruuttamista.


Kun tilaus on annettu, tilauksen sisältöä ei voi muuttaa millään tavalla. Jos haluat muuttaa, tilaus voidaan peruuttaa. Katso alla olevan peruutusehdot.


Tilauksesi on ostos meidän myymälästä. Harjoitus hyväksyy ja täyttää tarjouksen, kun tilaus lähetetään ja sopimus allekirjoitetaan ostajan ja myyjän välillä. Joka kerta, kun tilaus toimitetaan, voimme kieltäytyä tai olla antamatta sinulle tuotteita tai kohteita.


Jos kyseessä on erillinen tavaroiden siirto, hyväksymme tilaukset jokaisesta tuotteesta, kun tavarat lähetetään.


5. Tilauksen käsittely ja kuljetus


Kun saamme tilauksesi, käsittelemme ja lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian, mutta tilauksen käsittelyaika riippuu seuraavista tekijöistä:


Käsittelyaika voi vaihdella vuoden ajasta riippuen. Anna hieman pidempään lomakauden aikana.


Anna vielä 3-5 arkipäivää tilauksia, mukaan lukien tulostus. Vaikka suurin osa kirjaimista on varastossa, toisinaan tarvitsemme erikoisjärjestelykirjoituksia, jotta voit täyttää henkilökohtaisen tilauksesi, joka voi kestää kauemmin.


Voit vastaanottaa paketti 7-12 vuorokautta.


6. Tilauksen peruuttaminen


Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita siitä aikomuksestasi mahdollisimman pian. Jos tuotetta ei ole lähetetty, peruutamme tilauksen ja hyvityksen seuraavan hyvityskäytännön perusteella. Jos tuote on lähetetty, emme voi lopettaa toimitusta. Voit kieltäytyä allekirjoittamasta toimitusta, jotta voisimme palata meille, ja meidät palautetaan hyvityskäytännön mukaisesti. Jos olet jo toimittanut, noudata alla olevia ohjeita.


Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus.

7. Palautukset ja hyvitykset


Toivomme, että olet tyytyväinen ostosi, mutta jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, noudata alla olevia ohjeita.


Ilmoita meille sähköpostilla kaikista tuotteista, jotka aiot palauttaa 5 päivän kuluessa toimituksesta. Palautus on tehtävä 10 päivän kuluessa toimituksesta. Kaikki tuotteet on palautettava, kaikki pakkaukset ja etiketit ovat ehjät ja ne ovat täsmälliset vastaanottoehdot. Liitä kopio kaikista palautuslaskuista. Ilmoita myös syyt laskun palautukseen ja pyydä hyvitystä tai vaihda.


Palautus tarkistetaan vastaanottamisen jälkeen. Jos palautettu tuote on todettu virheettömältä, oikealta ja oikealta kooltaan, emme saa kuluja tuotteen palauttamisesta. Jos haluat lähettää vaihtoprojektin, asiakas on vastuussa lähetyskustannuksista lähetyskulutuksen mukaan. Jos pyyntö vaihdetaan, mutta sitä ei ole saatavilla, hyvitys suoritetaan. Jos haluat hyvittää palautuksen määrän, palautetun tuotteen ostohinta. Se ei sisällä tilauksen alkuperäisiä toimituskuluja.


Jos palautetut tuotteet todetaan virheellisiksi, virheellisiksi tai virheellisiksi kooltaan, palautusviesti palautetaan saapuessaan ja enintään 15,00 puntaa. Jos haluat lähettää vaihtoprojektin, asiakas ei ole vastuussa rahtikursseista vaihto-hankkeessa. Jos pyyntö vaihdetaan, mutta sitä ei ole saatavilla, hyvitys suoritetaan. Jos haluat hyvittää palautuksen määrän, palautetun tuotteen ostohinta. Jos vika, virheellinen tai virheellinen koko -merkintä on ainoa alkuperäisessä järjestyksessä tai jos tilauksessa palauttamatta olevien muiden kohteiden kokonaismäärä on alle 10% tilausarvosta, vain tilauksen alkuperäiset toimituskulut Oltava mukana.


8. Olemme vastuussa teistä


Jos loukkaamme näitä ehtoja, me olemme vastuussa mahdollisista menetyksistä niin kauan kuin teet asiaa koskevat tilaukset molemmille meistä, ovat ennakoitavissa olevia seurauksia. Tuotteemme ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön ja vastuumme eivät missään tapauksessa sisällä liiketoiminnan menetyksiä, kuten tietojen menettämistä, voiton menettämistä tai liiketoiminnan keskeyttämistä.


Velvollisuutemme asiakkaalle kaikista tilauksista ei ylitä tilauksesta perittävää kokonaishintaa.


9. Yleistä


Et voi siirtää yhtään näistä ehdoista muille henkilöille. Voimme siirtää oikeutemme muille yrityksille, jotka kohtuudella uskovat, että nämä ehdot eivät vaikuta oikeuksiisi.


Jos rikkoo näitä ehtoja, emme pääse käyttämään oikeuksiamme ja oikeussuojakeinoja sopimusehtojen rikkomiseen, ja meillä on edelleen oikeus oikeuksiinsa ja korjaaviin toimenpiteisiin myöhempinä päivinä tai mistä tahansa muusta näiden ehtojen rikkomisesta.


Emme ole vastuussa mistään näiden ehtojen rikkomisesta, joka johtuu kohtuullisen valvonnan ulkopuolella olevista olosuhteista.


Jollei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti määrätä, henkilötietojen käyttö tapahtuu tietosuojakäytännön mukaisesti.


10. Ota yhteyttä


Vastaamme mielellämme tuotteisiin, tilauksiin ja sivustoihin liittyviin kysymyksiin. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä postitse.


Yritämme vastata kaikkiin sähköpostiviesteihin 24 tunnin kuluessa.