Ilmainen toimitus nyt kaikille tilauksille!

   Ilmainen toimitus kaikille tilauksille!    footballshirtsfans@gmail.com

Hanki 10% alennusta yli 70€, Kuponkikoodi: FOOTBALL

FAQS

1.Laskuta tili


Kuinka rekisteröidä


Jotta voit nauttia ostoksistamme kaupassamme, sinun on rekisteröidyttävä kanssamme. Tätä varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tilin määrittäminen mahdollistaa myös tilauksen ilman, että sinun tarvitsee täyttää nimesi ja osoitteesi yksityiskohtia aina, kun teet ostoksia, ja anna myös muita etuja, kuten säännöllisiä uutiskirjeitä. Sinulla on myös ensimmäinen, joka tietää, milloin meillä on erityisiä Tarjouksia ja alennuksia.


Kun olet rekisteröitynyt, voit päivittää tietosi My Account -osiossa. Jos haluat lisätä vaihtoehtoisen toimitusosoitteen, klikkaa linkkiä antamalla uusi osoite Oma tilini Osoitekirja -osiossa.


Salasanaongelmat


Tilisi turvallisuudesta sinua pyydetään asettamaan salasana tilillesi. Jos et voi muistaa salasanasi, valitse kirjautumissivulla "Unohdettu salasana", sinun on syötettävä sähköpostiosoitteesi ja noudatettava salasanan ohjeita noudattamalla sähköpostin ohjeita. Jos sinulla on vielä ongelmia, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun, joka palauttaa sen sinulle. Sen jälkeen voit uudelleen määrittää uuden salasanan vapaa-ajalla käyttämällä Account-osioa.


turvallisuus


Turvallisuuden parantamiseksi meillä ei ole mitään maksutietoja, jotka lähetät meille. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että sinun tulee syöttää maksutiedot joka kerta, kun tilaat kanssamme. Jos tarvitset lisätietoja turvallisuuspolitiikkamme, ota meihin yhteyttä.


2. Tilaa ongelma


Tilauksen järjestäminen


Kun kohde on asetettu matkatavaroiden pussiin, voit lisätä määrää syöttämällä haluttu määrä määräkenttään.


Napsauta "Oma turvavahvistus" -painiketta "Oma matkatavara" -näytössä ja vie sinut toimitusosoitteeseen, josta voit valita tilauksen oikean toimitus- ja laskutusosoitteen. Huomaa, että laskutusosoitteen on vastattava käyttämäsi kortin tietoja. Kun olet valinnut toimitustavan ja klikannut Jatka-painiketta, sinut otetaan maksusivulle.


Tilausvahvistus


Kun tilaat tilauksen, näet tilauksen vahvistusikkunan, jossa on yksityiskohtaiset osto- ja toimitustavat. Lähetät myös tietojasi koskevat tiedot sähköpostitse. Tämä sähköposti ei osoita, että tilauksesi on ollut tai on alkanut käsitellä tai vahvistaa ostosopimus.


Maksutapa


Verkkokaupassamme käytetty maksusivu on turvallinen ja voit tallentaa luottokorttitiedot turvallisesti tilauksen maksamiseen.


Valitse haluamasi maksutapa ja siirry seuraavalle sivulle, johon kirjoitat kortin tiedot. Riippuen siitä, minkä tyyppistä korttia käytät maksuun, saatat joutua antamaan lisätietoja, jotta tapahtuman turvallisuutta voidaan parantaa. Tämä tietopyyntö tulee suoraan kortin myöntäjältä ja sisältää salasanan, joka tunnistaa sinut kortin valtuutettuna käyttäjänä. Jos sinulla ei ole salasanaa, voit siirtyä verkossa tapahtuman aikana.

Kaikki luotto- ja maksukortin haltijat ovat meille ja kortin myöntäjälle varmistamista ja valtuutusta turvallisuuden ylläpitämiseksi ja petosten estämiseksi. Internet-petokset ovat laittomia ja kaikkien tapausten tekijät joutuvat syytteeseen.


toimitustapa


Voit käyttää yksilöllistä seurantanumeron, jotta voit seurata tilauksen etenemistä. Löydät numerosi tilaushistoriasta.


Saat lisätietoja myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelutiimillemme, joka on räätälöity sinulle.


Muokkaa tai peruuta tilaus


Voit muuttaa tai peruuttaa tilauksesi suoraan, kunnes lähetät varastosta. Voit tilata Omat tilaukset -kohdan Oma tili ja valita tilauksesi ja napsauttaa punaista Peruuta -painiketta. Jos Peruuta-painike ei ole punainen ja tilaus on yli 15 minuuttia, tilausta käsitellään, emmekä voi peruuttaa sitä. Jos saat tilauksen ja haluat palauttaa tai vaihtaa, voit palauttaa tuotteen meille. Voimme vaihtaa vain saman tuotekoodin tuotteita, muuten hyvitys myönnetään ja voit tehdä tilauksen.


Palauttaminen, korvaaminen ja palauttaminen


Suosittelemme, että lähetät kohteesi postitse kirjattuna kirjeenä. Määritä laskutuksen palautuksen syyt ja tarvitsetko hyvityksen tai korvaavan tuotteen, voimme vaihtaa vain saman tuotteen kohteita.


Henkilökohtaisia ​​kohteita ei voi palauttaa. Terveydellisistä syistä joitain tavaroita ei voida palauttaa. Huomaa, että tämä ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi.


Jos täysi palautus on tarpeen, mukaan lukien alkuperäinen toimitusmaksu, ilmoitamme sinulle 10 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Meidän on palautettava tilaus 10 päivän kuluessa peruutuksestamme, mutta sinä olet vastuussa tavaroiden palauttamisesta meille. Jos palautetaan sinulle, käsittelemme hyvityksen mahdollisimman pian ja joka tapauksessa vastaamme meille 10 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen vastaanottamisesta.


Palautettujen tavaroiden ei tarvitse olla alkuperäisessä pakkauksessa, vaan niiden on oltava myynnissä. Palautusmaksu on oma hinta ja riski.


Sinulla on laillinen velvollisuus huolehtia tavaroista kohtuullisella tavalla, kun hallitset niitä. Jos et noudata tätä velvoitetta, meillä voi olla oikeus saada korvaus sinulle. Tämä koskee kaikkia palautettuja esineitä.


Palauttamispolitiikkamme ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi.


Palautuksen jälkeen saat vahvistusviestin, jossa ilmoitetaan hyvitysmäärä ja saamamme tuotteet.


Tavoitteenamme on käsitellä kaikki palautukset mahdollisimman pian ja saat vahvistuksen viikon kuluessa paluusta. Huomaa, että jos olet jo antanut meille vapaan osoitteen, hyvityksen vahvistaminen voi kestää jopa 14 päivää, koska se maksaa sen lisäaikaa. Huomaa, että yleisten vapaapäivien ruuhka-aikoina nämä ajat voivat lisääntyä.


3. Tuotetiedot


Koko kysely


Meillä on koonäkymät, jotka näyttävät pukuasi, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä ostoksestasi


Varastotilanne


Tarjottavien tuotteiden lisäksi näytämme tuotteitamme vain verkkosivuillamme - jos et löydä sitä verkkosivustollamme, se ei ole tällä hetkellä saatavilla.


4.Ota yhteyttä meihin


Otamme mielellämme vastauksia kysymyksiin tuotteista, tilauksista, verkkosivuista. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä postitse.


Yritämme vastata kaikkiin sähköpostiviesteihin 24 tunnin kuluessa.